A színes fénymásolás életet lehelhet otthonába, irodájába!

A színes fénymásolás feladatát akár Ön is elvégezheti korszerű gépeink segítségével

Színes nyomtatás BudapestA színes fénymásolás igénye sokakban megfogalmazódik, de kevesen vannak, akik megfelelő minőséget és megfizethető árakat találnak. Vannak, akik a mindennapi munkájuk során, vagy egy iskolai feladat kapcsán szembesülnek azzal az igénnyel, hogy éles másolatot kéne készíteniük. A Copy Generalban akár szakember segítsége nélkül is elvégezheti a másolás nem bonyolult, de nagy odafigyelést igénylő műveletét. Mivel a fénymásolók működésének elveit és technikáját akár egy kisgyermek is könnyen megtanulhatja, üzleteinkben lehetőség van arra, hogy saját személyzetévé váljon, és önmaga végezze el a fénymásolás folyamatát. A bonyolultabb feladatokat, vagy a nagy mennyiség miatt időigényesebbé váló munkákat természetesen ezután is szakértő, rutinos kollégáink végzik majd el. A színes fénymásolás lehetővé teszi, hogy az eredeti kép élénk színeiben pompázó másolatra tegyünk szert. Nem kell, hogy a szomszéd kertje legyen a zöldebb! Számunkra nincs lehetetlen feladat, a legkülönbözőbb méretekben, a legélénkebb színekben dolgozunk.

Minden színes fénymásolás egy kaptafára készül?! Nekünk az egyedi igények és méretek sem lehetetlenek!

Mindannyian éreztük már úgy egy kimerítő, nehéz nap, vagy hét után, hogy a másolat másolatának a másolatai vagyunk. A Copy Generalban még a másolat másolatának a másolata is a lehető legjobb minőségben készül el. Jogos igényként merül fel bennünk az, hogy pontos, hű utánzatokat készíttessünk az eredeti dokumentumainkról, képeinkről. Régebben a másolás hosszadalmas és lélekölő munka volt, melyet akármilyen precizitással és odafigyeléssel végeztek is, minden apró részletében mégsem hasonlított az eredetihez. Akár éveket is áldozhattak egy könyv újbóli leírására, a tökéletes egyezést mégsem érhették el. Egy híres festő csodás képéről készített másolatáról a szakértő szem képes megállapítani, hogy az eredetinek csak a töredékét érő replikájáról van szó. Azonban, ha a Copy Generalban fénymásolták volna őket, fel sem tűnt volna a különbség senkinek! Rengeteg darabot tudunk ennek a technikának köszönhetően gyorsan és költséghatékonyan létrehozni. A papír alapú dokumentáció a digitális forradalom hatására sem tudott háttérbe szorulni, hiszen vannak olyan helyzetek és esetek, melyekben nem lehet megkerülni a sokszorosítás folyamatát. Mi felkészültek vagyunk a legkülönösebbnek tűnő egyedi igényekre is. Hiszen a fénymásolás előfordulhat, hogy nagyfokú precizitást és hozzáértést igényel. Ha valami igazán különlegeset szeretne fénymásoltatni, a Copy General csapatára akkor is számíthat!

A színes fénymásolás forradalmi változást hozhat az életébe!

A legjobb lesz, ha lefénymásolom az életem, ha elvesztem, legalább lesz belőle kéznél egy másik. Ha így dönt, csak két dologra figyeljen: színesben tegye, és a Copy Generalnál! Gyors és precíz munkánk adja a színes fénymásolás motorját. A színes fénymásolás nagyban megkönnyíti az életünket, a rohanós mindennapokban sokszor ez jelenti az egyetlen járható utat. Amikor a színes fénymásolás technikája megjelent, az olyan forradalmi újításnak számított, hogy hatására a forgalomban lévő papírpénzek gyártása is megváltozott. Kénytelenek voltak vízjellel, hologrammal, biztonsági csíkokkal ellátni őket, hiszen ez az új technika az eredetivel megegyező darab létrejöttét tette lehetővé. Legyen Ön is aktív részese ennek a forradalmi változásnak, melynek hatása, jelentősége napjainkban sem csökkent! A színes fénymásolás egy olyan lehetőség, mellyel érdemes élni, melyet még a felmerülő többletköltségek ellenére is érdemes választania, hiszen ez is egyfajta módja a befektetésnek, mellyel jó esetben csak nyerni lehet!

A hozzászólások le vannak tiltva.