Színes nyomtatás és másolás

Színes nyomtatás és másolás

A Copy General a legmodernebb berendezésekkel várja kedves látogatóit! Udvarias, gyors kiszolgálásunk és a technikai háttér a garancia arra, hogy magas színvonalú nyomtatási és fénymásolási szolgáltatást nyújtunk. Igyekszünk mindenben az Ön igényeihez alkalmazkodni. A nyomtatás és fénymásolás mellett kiegészítő műveletek elvégzését is vállaljuk: a hajtogatást, kötést, laminálást, kasírozást, lyukasztást is ránk bízhatja. Vegye igénybe önkiszolgáló részlegünket, ahol saját maga végezheti el a nyomtatás és a másolás feladatait, korszerű gépeken, kedvezményes áron!

Mi tudjuk, hogy az idő pénz! Megrendelését ezért leadhatja online is, időt és energiát takarítva meg, ide kattintva érheti el megrendelőlapunkat. Az elkészült dokumentumokat házhoz szállítjuk, ha Önnek úgy kényelmes, vagy személyesen is átveheti őket.

Nagy formátum

A Copy Generalban lehetősége van arra is, hogy A3-as méret felett nyomtasson, vagy másoljon. Tervrajzok, poszterek és fényképek nagyméretű nyomtatását vállaljuk a tőlünk megszokott, magas minőségben!

Tervrajz nyomtatás és másolás

A tervrajzok és vonalrajzok szakszerű és gyors másolása, nyomtatása rutin feladat számunkra. Fekete-fehérben (a papír súlya 80 gramm/négyzetméter) és színesben is (a papír súlya 90 gramm/négyzetméter) tudjuk teljesíteni megrendelését, melyet leadhat személyesen üzleteinkben, vagy internetes felületünkön online. Nyomtatási szolgáltatásaink az építőipar számára.

Poszter nyomtatás

A poszter nyomtatás nem elérhetetlen álom senkinek! Prezentációs anyagait pengeéles színekben, a tőlünk megszokott magas minőségben készítjük el. Beltéri és kültéri használatra egyaránt készítünk posztereket. Rendelését üzleteinkben és online is leadhatja.

A hozzászólások le vannak tiltva.